עוגיות שיבולת שועל טבעוניות

עוגיות גרנולה של ליאת אלפרט קלין

אז מה אתם טובלים בבוקר בקפה? ביסקוויט? עוגה שנשארה מסוף השבוע? מוזמנים להכיר עוגיות שיבולת שועל טעימות, קלות להכנה, ללא סוכר!
משביעות מאד ומהוות רבע ארוחה מאוזנת וטובה לפתוח עימה את היום בזכות השילוב הנכון של פחמימות מורכבות לצד שומנים שגופנו צריך ויודע לעשות בהם שימוש.

  • כוס וחצי של שיבולת שועל דקה
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 6 כפות סילאן ללא סוכר או דבש
  • כפית קנמון
  • כף זרעי ‘ציה

מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, יוצרים עיגולים עם ידיים רטובות, מניחים על נייר אפייה, ואופם בתנור למשך 20 דקות בטמפ. של 180 מעלות או עד שהעוגיות משחימות.