גלידת שוקולד ללא סוכר

58431715 - chocolate ice cream in a cup with chocolate chip

רוב הגלידות שאנחנו קונים, מכילות כמות גדולה של סוכר, שומן, צבעי מאכל וחומרים מייצבים…ובכל זאת, ביום חם עם הילדים (וגם בלעדיהם), אפשר גם אחרת: גלידה שעשוייה ממחומרים טבעייים בלבד, ללא תוספת סוכר לבן, ועם המון המון בריאות…

  • 2 בננות קפואות (מבעוד מועד, שהוקפאו ללא הקליפה)
  • 3 כפות קקאו
  • 4 כפות טחינה
  • כף שמן קוקוס
  • 5-6 קוביות שוקולד מריר
  • 4 כפות סילאן ללא סוכר או 2 תמרים

 

טוחנים הכל בבלנדר או במג’מיקס . אם העיסה סמיכה מידיי ניתן להוסיף משקה שקדים או משקה שיבולת שועל.

מקפיאים בתוך כלים של ארטיק או בתוך תבנית מסיליקון עם צורות ואוכלים לאחר שהמרקם קפוא.