גלידת שוקולד ללא סוכר

רוב הגלידות שאנחנו קונים, מכילות כמות גדולה של סוכר, שומן, צבעי מאכל וחומרים מייצבים…ובכל זאת, ביום חם עם הילדים (וגם בלעדיהם), אפשר גם אחרת: גלידה שעשוייה ממחומרים טבעייים בלבד, ללא תוספת סוכר לבן, ועם המון המון בריאות…
- 2 בננות קפואות (מבעוד מועד, שהוקפאו ללא הקליפה)
- 3 כפות קקאו
- 4 כפות טחינה
- כף שמן קוקוס
- 5-6 קוביות שוקולד מריר
- 4 כפות סילאן ללא סוכר או 2 תמרים
טוחנים הכל בבלנדר או במג’מיקס . אם העיסה סמיכה מידיי ניתן להוסיף משקה שקדים או משקה שיבולת שועל.
מקפיאים בתוך כלים של ארטיק או בתוך תבנית מסיליקון עם צורות ואוכלים לאחר שהמרקם קפוא.